português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
MASSANES, TONI []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 2   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Deu plats i un tupí : la cuina que ens ha fet grans / [Olga Cubells Bartolomé, Francesc Filella, Sergi Cuadrado, [et al.] : pròleg de Toni Massanés]



La Palma d'Ebre : Associació Cultural l'Espona, 2013
115 p. ; 24m (Fent espona, 3) 
ISBN 9788461635054

El tercer títol de la col·lecció va aparèixer l'any 2013 i, com altres títols que ha editat l'associació, ho va fer recollint els materials que es van generar amb la celebració, l'any 2011, de la festa "Deu plats i un tupí". Així, el llibre presenta les receptes tradicionals de la cuina de la Palma d'Ebre que es van recollir aquell dia, acompanyades de les vivències de les persones que les van cuinar. El llibre està prorrogat per Toni Massanés, de la Fundació Alícia, i al final inclou un article sobre la cuina de les festes, de Francesc Filella, i un altre sobre l'oli d'oliva a la Palma d'Ebre, de Sergi Cuadrado. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Tradicions populars ; Festes populars ; Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Indústria de l'oli ; Oli d'oliva
Àmbit:Palma d'Ebre, la
Cronologia:2011 - 2013
Autors add.:Cubells Bartolomé, Olga ; Massanés, Toni (Pr.) ; Filella Cubells, Francesc ; Cuadrado Ciureneta, Sergi
Autors add.:Associació Cultural l'Espona de la Palma d'Ebre
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Pallars terra de corder / direcció editorial: Ajuntament de Tremp i Montanyanes ; pròleg de: Maria Barbal i Toni Massanés ; fotografies : Jordi Peró i Ferran Castrillo



[Tremp] : Ajuntament de Tremp : Garsineu Edicions, 2019
145 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: bloc1, Les persones i els ramats ; bloc 2, La cuina del corder des del Pallars Jussà. Textos bloc 1: equip tècnic de l'Ajutament de Tremp i montanyanes. Treball de recerca Noemí Ruidor, textos bloc 2: Fundació Alícia i Carnissers/es i restauradors/es del Pallars Jussà ; fotografies Bloc 1: Jordi Peró, fotografies Bloc 2: Ferran Castrillo.



Matèries: Bestiar oví i cabrum ; Races autòctones ; Ramaderia ; Societat rural ; Transhumància ; Costums alimentaris
Àmbit:Pallars Jussà
Cronologia:[0000 - 2019]
Autors add.:Barbal, Maria (Pr.) ; Massanés, Toni (Pr.) ; Peró, Jordi (Il·l.) ; Castrillo, Ferran (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tremp ; Fundació Alícia
Localització: B. Pública de Lleida; B. Municipal (La Pobla de Segur); B. Pública Maria Barbal (Tremp)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3